Kurkista kulisseihin: Tapaa Krea-toimittajamme

Kurkista kulisseihin: Tapaa Krea-toimittajamme

Kuka etsivä Kreativo on?

Vaikea sanoa. Hän ilmestyi yllättäen keväällä Haaga-Heliaan. Outoa Etsivä Kreativossa on, että kukaan ei tiedä hänen etunimeään. Huhutaan jopa, että sitä ei ole. Tällä hetkellä hän toimii tutkivana gonzo-journalistina Krean palveluksessa. Häntä on kuvailtu sanoilla “ADHD” ja “Nuuskamuikkunen”. Hän on etsivä, joka etsii ideoita.

Kreativo on jokapaikan höylä, joka raottaa salaperäisyyden verhoa tutkittavien asioiden edestä. Hän hyödyntää epätavallisia ajatusketjuja ja intuitiota. Luovuutensa hän ammentaa mystisestä tietoisuuden merestä.

Vapaa-ajalla Kreativo rakastaa jazzia, mikä kuvastaa hyvin hänen persoonaansa—välillä impulsiivista improvisointia ja joskus taas tyyntä pohdiskelua.

Seuraa tätä miestä Krean some-kanavissa saadaksesi lisää tietoa, mitä ympärilläsi tapahtuu.

etsivä kreativo

 

Oscar Gala − Hollywood-Helsinki

Oscar muistuttaa ulkonäöltään hieman Leonardo DiCapriota, tai niin hänelle on ainakin kerrottu. Oscar on universumin suurin Oscar-gaalafani. Hän on kävelevä Oscar-tietosanakirja. Hän jakaa tietoaan tästä vuoden suurimmasta elokuvagaalasta antaumuksella ja pyytämättä. Oscar tuo Krea Oscars -gaalauutisoinnin seuraajille tuulahduksen elokuva-alan kiihkeää tunnelmaa ja raportoi suorana Hollywoodista!

Seuraa Oscarin taivalta Krean blogissa ja muissa kanavissa.

Oscar Gala

Lempeä Lemmikki

Lemmikki on luonnonlapsi ja kaksoissiskoksista se rauhallisempi ja muutaman minuutin nuorempi. Hänellä on kyltymätön tarve kuvata päässään syntyviä tarinoita sekä paperille että filmille. Kuvallinen ilmaisu on Lemmikin tapa kommunikoida, sillä hän on aina jäänyt hieman äänekkään siskonsa varjoon. Lemmikki haluaisi työskennellä ekologisten ja eettisten yhteisöjen mainonnan parissa. Kreassa hän työskentelee AD:n roolissa. Krea Oscars -gaalassa Lemmikki häärii kultainen kamera kädessään siskonsa Sissin vierellä.

Sähäkkä Sissi

Kaksoissiskoksista vanhempi, Sissi, on toiminnan nainen. Hän on armeijan käynyt ja reservin kersantti. Sissi nauttii ihmisten parissa työskentelystä, esiintymisestä, asioiden koordinoimisesta, johtamisesta ja siitä tunteesta, kun langat todella pysyvät käsissä! Sissi ottaa mielellään tilanteet haltuunsa asiakasrajapinnassa sekä plannerina etsimässä uusia trendejä. Sissin erikoisaluetta on sissimarkkinointi: yllättäminen ja soluttautuminen. Hän jos kuka saa haastateltavistaan irti kaiken mahdollisen. Sissi raportoi punaisen maton kuumimmat juorut yhdessä siskonsa Lemmikin kanssa.

Seuraa myös siskosten seikkailua Krea Oscars -gaalan lähestyessä.

Sissi-Lemmikki

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi