Krean pikkujoulubileet

Krean pikkujoulubileet

Viime viikon torstaina meillä oli hieman normaalista poikkeavaa ohjelmaa. Saimme laittaa hetkeksi koulutehtävät sivuun ja viettää aikaa pikkujoulutunnelmissa. Tänä vuonna vieraslistamme oli monialainen, sillä kutsuimme mukaan mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden ja alumnien lisäksi myös journalismin ja tietojenkäsittelyn opiskelijoita ja alumneja.

Pelejä ja boolia

Pikkujouluteemamme oli huvipuisto, joten iltaan mahtui hauskoja pelejä ja paljon erilaista puuhaa. Aloitimme pikkujoulut yhteisellä ruokailulla, jotta kaikkien energiatasot olisivat huipussa illan ohjelmaa varten. Pikkujoulut eivät tietenkään olisi mitään ilman boolia, joten myös Krean pikkujouluissa oli tarjolla salaisella reseptillä valmistettua boolia. Booli näytti maistuvan niin opiskelijoille, kuin alumneillekin, joten resepti taisi olla kaikin tavoin onnistunut.

Syksyn projektien ihastelua

Pikkujouluissa oli esillä projektejamme, joita olimme työstäneet syksyn aikana. Äänestimme parhaan videon ja posterin Lapinlahdenlähteen ja Taitoluistelun MM-kilpailuiden projekteista ja myös alumnit pääsivät ihastelemaan tuotoksiamme.

Olemme suunnitelleet Krealle uutta ilmettä ja yksi ehdotuksistamme valittiin painettavaksi kangaskasseihin. Ennen pikkujouluja osa meistä kävi työstämässä kangaskasseja Katajannokalla Groovinkin toimistolla. Pikkujouluissa jaoimme näitä kangaskasseja, joita vieraat pääsivät koristelemaan oman näköisiksi.

Verkostoitumista ja suhteiden luomista

Pikkujouluissa oli hyvä juhlatunnelma ja kaikki näyttivät nauttivan illan ohjelmasta ja tarjottavista. Tapahtuma oli erittäin tärkeä meille opiskelijoille, koska se toimi myös verkostoitumistilaisuutena, jossa pääsimme tutustumaan oman alan alumneihin ja luomaan mahdollisesti suhteita tulevaisuutta varten.

Tästä on hyvä lähteä joululomille!

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi