Behind the scenes: Krean pikkujoulubileet

Behind the scenes: Krean pikkujoulubileet

Krea järjesti opettajien ja opiskelijoiden yhteistyöllä juhlat, jonka teemana oli Huvipuisto ilman pellejä. Ryhmämme tehtävänä oli keksiä juhliin ohjelmanumeroita, jotka sopivat teemaan ja halusimmekin tuoda ohjelmissa esille perinteistä karnevaalikoju-meininkiä, joka kohtaa design-ideologiaa.

Ennen kuin edes aloitimme omien osuuksiemme työstämisen, auttelimme siirtämään pöytiä, puhaltamaan ilmapalloja ja muutenkin valmistelemaan luokkahuonetta iltaa varten. Lopulta bileiden ja ohjelmanumeroiden työstämiseen vierähti koko jäljelle jäänyt aika ennen H-hetkeä.

Ohjelmanumeroiden toteutuksena ensimmäinen ideamme oli tehdä ennustuskoju, jossa jokainen vieras saisi mukaan vietävän nopean ennustuksen. Tähän yritimme kehitellä monenlaista toteutustapaa aina onnenpyörästä ennustavaan koiraan ja lopulta päätimme tehdä ennustuksista jokaiselle sopivia, lyhyitä tekstipätkiä. Siitä keksimmekin luovat onnenkeksit! Nopealla aikataululla toteutimme ideamme jouluisilla pipareilla, jotka käärittiin alumnifolioon ja sidottiin itse virkkaamillamme nauhoilla. Tekstit olivat luovuuteen liittyviä lainauksia innovatiivisilta suunnittelijoilta, kuten Steve Jobsilta.

Toinen ohjelmanumeroideamme oli perinteisempi pullojen heitto. Halusimme tehdä pullojen heittelystä haastavampaa, joten käytimme pullojen sijasta kevyempiä tölkkejä ja sääntönä oli, että vain tietyn väriset tölkit saivat kaatua. Perinteisten pallojen sijaan heittovälineenä toimivat pehmolelut. Tölkkien koristeluun käytimme mustaa paperia ja oranssia muoviteippiä, jotta osa tölkeistä saatiin erottumaan kunnolla toisistaan.

Oli virkistävää työskennellä myös luokkahuoneen ulkopuolella ja kiireen keskelläkin muistimme pitää hauskaa!

 

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi