Tarina Krea

 

Krea luo sykettä

Krea pähkinänkuoressa

Menestystarinoita

Krea luo sykettä

Syke vaatii syntyäkseen aina kipinöivää energiaa, eikä se synny ilman intohimoa. Krean sydän sykähti ensi kertaa syksyllä 2015. Luova toimisto Krea elää voimalla, koska sillä on opiskelijan pulssi.

Me olemme kuvaa, ääntä, tekstiä ja videota. Luomuksillamme on väkevä syke, joka ei pysähdy paineenkaan alla. Krean luovat ideat pureutuvat toimeksiannon ytimeen.

Mitä jos me toisimme maailmaasi vahvemman pulssin?

Kenties sen hieman luovemman?


 

Krea pähkinänkuoressa

– Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden syksyllä 2015 perustama luova toimisto. Kreassa tulevaisuuden viestinnän ammattilaiset työskentelevät työelämälähtöisesti ja kädet savessa alan ammattilaisten valmennuksessa.

– Yritysasiakkaat saavat meiltä tuoreimpia ideoita ja alan uusinta osaamista, joiden avulla saamme aikaan innovatiivisia ja luovia ratkaisuja.

– Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia.

– Krea luo sykettä ja tekee sen yllätyksellisesti, helposti lähestyttävästi ja päämäärätietoisesti.


 

Menestystarinoita

Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän polulta valmistuneiden alumnien uratarinoita.

Heidi Taina, copywriter

Nico Härkönen, yrittäjä

Lasse Iskanius, Head of Digital

Antti Heimo, copywriter

Anne Saloranta, kehityspäällikkö

Virpi Salmi, viestintäassistentti

Milja Hakala, projektijohtaja

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia.

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi