krea_logo_vert_border

Olemme Luova toimisto Krea!

Luova toimisto Krea on Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoille suunnattu oppimisympäristö, jossa krealaiset toteuttavat yrittäjämäisesti muun muassa toimeksiantoja suomalaisille yrityksille osana opintoja. Opiskelijoiden, valmentajien ja yritysasiakkaiden yhteinen tavoite on tuottaa uusia ja merkityksellisiä asiakaskokemuksia, vahvistaa brändiä sekä tukea myyntiä.

Dare to be brave. Dare to be yourself.
Dare to be KREAtive.

Haaga-Helian opiskelijat olivat toteuttaneet jo pitkään ennen Krean syntyä erilaisia markkinointiin liittyviä toimeksiantoja yrityksille osana opintojaksoja.

Krea syntyi vuonna 2015, jolloin yksittäiset markkinoinnin kurssit konseptoitiin yhdeksi, opintotavoitteiden ja toiveiden mukaiseksi, yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

linia

Opettajat halusivat tuoda opiskelijoille lisää oppimismahdollisuuksia, jotta opiskelijat saisivat enemmän työelämäkokemusta ja samalla paremmat työllistymismahdollisuudet valmistumisen jälkeen.

Krea nyt ja tulevaisuudessa – luova, intohimoinen, rohkea ja ammattimainen
Kreasta on muodostunut yhteisö, jossa opiskelija pääsee kehittämään itseään ja oppimaan, mitä luova ajattelu ja tekeminen on. Läsnäolevat valmentajat tukevat työelämään lähtemistä, ja omien rajojen kokeilua opintojen parissa. Jo opintojen aikana opiskelijalla on mahdollisuus koota vahvan portfolion tekemistä töistä.

Haaveissa omannäköinen opintopolku ja työelämä?

Visio

Krea on luova ja innovoiva edelläkävijä, joka pysyy ajan trendeissä myös työelämän suhteen. Valmentajat ovat markkinoinnin alan kokeneita yrittäjiä, joten opetus on vahvasti konkreettista ja työelämälähtöistä – ilman tenttejä ja raportteja.

Missio

Krea mahdollistaa työskentelyn todellisten asiakasprojektien parissa sekä verkostoitumisen tuoreiden kasvojen ja markkinoinnin konkareiden kanssa.

Lataa Krean brändikirja ja logo Krean kuvapankista!