Paljasta itsesi portfoliolla

Paljasta itsesi portfoliolla

Luovalla alalla erottuva, oikein suunnattu ja mieleenpainuva portfolio eli työnäytekansio auttaa unelmiesi työpaikan saavuttamisessa. Portfolio on kokoelma työnäytteistäsi, koulutuksestasi sekä taidoistasi, ja näyttää työnantajalle kuka olet ja mitä osaat.

Muistilista portfolion tekemiseen

Portfolio on mainos itsestäsi, ja sen tarkoituksena on ”myydä” osaamistasi ja saada työnantajat vakuuttuneeksi taidoistasi. Näytä parhaat puolet itsestäsi, mutta muista myös ilmaista oppimishalukkuutesi.

Keskity portfoliossasi asioihin, joissa olet hyvä. Jos visuaalisuus on vahvuutesi, näytä se portfoliosi ulkoasussa. Sanallisesti lahjakkaiden kannattaa keskittyä enemmän teksteihin. Esimerkiksi oman blogin voi liittää osaksi omaa portfoliota.

Älä unohda tuoda persoonallisuuttasi esiin! Persoonallinen portfolio jää paremmin mieleen, ja työnantajat etsivätkin usein hyvää tyyppiä. Suuntaa portfoliosi hakemaasi alaa ja työpaikkaa vastaavaksi!

Muista pitää portfoliosi ajan tasalla. Se auttaa myös itseäsi seuraamaan omaa kehitystäsi ja portfoliosi pysyy ajan hermolla.

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi