DigiArenaHelsinki-tapahtuman ilmaisseminaarit – verkostoidu ja syvennä digiosaamistasi

DigiArenaHelsinki-tapahtuman ilmaisseminaarit – verkostoidu ja syvennä digiosaamistasi

DigiArenaHelsinki on digitaaliseen markkinointiin ja myyntiin kohdistuva tapahtuma, jossa markkinoijat, liiketoimintajohto, verkkokauppiaat, myyjät, viestijät ja alan yrittäjät kohtaavat sekä saavat ajankohtaista tietoa ja työkaluja liiketoimintansa parempaan kehittämiseen. Tule Messukeskukseen torstaina 17.5. hakemaan konkreettisia ratkaisuja liiketoimintamahdollisuuksiesi maksimoimiseen! Lue lisää DigiArenaHelsinki-tapahtumasta.

Krean vinkit tapahtuman ilmaisseminaareihin

Joihinkin seminaareihin pääsee ilmaiseksi rekisteröitymällä tapahtumaan. Keräsimmekin neljä hyvää vinkkiä ilmaisseminaareista:

1. Miksi teknologiahankkeet usein epäonnistuvat?

Jan Ropponen, Axendin toimitusjohtaja kertoo luennollaan “Navigoi onnistuneesti läpi digitaalisen myrskyn” ajatuksiaan myynnin ja markkinoinnin suurimmmista mahdollisuuksista, mitä voi ja mitä ei voi automatisoida ja mitä onnistunut teknologian käyttöönotto vaatii.

2. Haluatko onnistua viestinnässä?

Tule kuuntelemaan Somecon strategi ja perustaja Minna Valtarin luentoa “Onnistunut dialogi verkossa: Osallista ja ole läsnä”. Valtari on erikoistunut strategiseen sisältömarkkinointiin ja sosiaalisen median tulevan kehityksen tulkitsemiseen.

3. Miten menestyä digimarkkinoinnissa?

“Digitaalinen menestyksen kaava” -luennolla SEK, Voitto ja Quru kertovat viisitoista avainajatusta siitä, miten menestystä luodaan tunteen, järjen ja systemaattisen läsnäolon kohdatessa suhdemarkkinoinnin parhaat käytännöt. Kannattaa vierailla myös yritysten ständillä, jossa on näitä teemoja havainnollistava SuccessScan-luotaustyökalu.

4. Kaipaako nettisivusi parempaa löydettävyyttä, mutta et tiedä, miten toimia?

Tule kuuntelemaan Kuuki Marketing Lab Oy:n toimitusjohtaja Tomi Kaitarinteen “Hakukoneoptimointi osana sisällöntuotantoa” -luentoa ja opi rautaisen ammattilaisen vinkeillä paremmaksi sisällöntuottajaksi.

Näiden neljän vinkkimme lisäksi tarjoamme bonusjokerin! Haluatko päästä tapaamaan uusia ihmisiä verkostoitumisen merkeissä? Kaikki rekisteröityneet pääsevät tapahtuman jälkeen afterworkeihin muiden samalla alalla työskentelevien kanssa!

Nähdään DigiArenaHelsingissä! Krean löydät ständiltä 16.

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi