4 tehokasta työkalua sosiaalisen median vaivattomaan ylläpitämiseen

4 tehokasta työkalua sosiaalisen median vaivattomaan ylläpitämiseen

Krea oli mukana DigiArena -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 17.5.2018. Kävimme kuuntelemassa Warren Knightin luennon “Social media on the move’’. Luennollaan Warren Knight esitteli neljä tehokasta työkalua, joilla sosiaalisen median kanavien ylläpitäminen ja seuraaminen on helppoa ja vaivatonta, myös liikkeellä ollessa.

1. Hootsuite

Hootsuite on sosiaalisen median hallintatyökalu. Se koostaa ja ohjaa eri verkkopalveluiden päivitykset ja tiedot samalle alustalle. Sen avulla voidaan seurata ja päivittää sosiaalisen median eri kanavia keskitetysti. Hootsuiten avulla julkaisujen ajastaminen eri kanaviin onnistuu vaivattomasti, kun postaukset voi ajastaa viikoiksi eteenpäin kanavasta riippumatta samalta alustalta.

Lue lisää: www.hootsuite.com

2. WhatsApp Business App

WhatsAppin käyttö liiketoiminnallisiin tarkoituksiin on lisääntymässä. WhatsApp Business App on kätevä työkalu, jolla voidaan kommunikoida asiakkaiden kanssa reaaliaikaisesti. Sovellukseen voi luoda yritykselle oman profiilin, johon saa liitettyä näkyville yhteystiedot, esittelytekstin ja linkin nettisivuille. WhatsApp Business App mahdollistaa myös nopeiden vastausten asettamisen usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lue lisää: www.whatsapp.com/business/

3. Google Drive -sisältökalenteri

Jotta sosiaalisen median päivittäminen olisi selkeää ja organisoitua myös yllämainituilla työkaluilla, Google Driven luotavalla sisältökalenterilla on kätevää suunnitella somekanavien sisältöä ja aikataulua. Kalenterin voi räätälöidä itselleen sopivaksi, ja sen muokkaaminen onnistuu millä laitteella tahansa, missä ikinä oletkaan. Sisältökalenterin voi jakaa useammalle henkilölle, jolloin jokainen voi liittää kalenteriin omia ideoitaan.

4. Meetfranz.com

Meetfranz.comin kautta eri viestintäsovelluksia voidaan hallinoida keskitetysti.
Meetfranziin voi yhdistää helposti esimerkiksi WhatsAppin, Facebookin Messengerin, Skypen ja Gmailin, joten sovelluksia voi hallita samalta alustalta.Palvelu on samantyylinen kuin Hootsuite, mutta sosiaalisten median kanavien sijaan se kokoaa yhteen viestintäsovellukset. Viestiminen ja sisällön yhdenmukaistaminen helpottuu,kun viestien lähettämisen voi tehdä samasta sovelluksesta.

Lue lisää: www.meetfranz.com

 

 

 

 

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi