Viestintätiimin terveiset – Törmäys 2016

Viestintätiimin terveiset – Törmäys 2016

Kevään 2016 Törmäys-seminaari on nyt takana. Sitä on vielä vaikea uskoa, sillä tiimillämme on kevään mittaan ollut rutkasti työtä tapahtuman järjestämisessä. Kuluneet kolme kuukautta ovat olleet täynnä toimintaa ja deadlineja. Tätäkin enemmän kevääseen on mahtunut onnistumisen ja innostumisen tunteita, jotka ovat vieneet eteenpäin ja luoneet uskoa omaan tekemiseen ja osaamiseen. Kova työmme huipentui lopulta itse seminaariin, joka ylitti kaikki odotukset ja onnistui paremmin kuin hyvin.

Tiimimme tehtävät

Tapahtumapäivän töiden lisäksi viestintätiimin jäsenet ovat kevään aikana tehneet yhtä ja toista. Olemme muun muassa kirjoittaneet useita Törmäyksen teemoihin liittyviä blogitekstejä ja haastatelleet seminaarin puhujia yhdessä Krean osaavan videotiimin kanssa.

Itse Törmäys-päivänä tiimimme haastatteli niin kävijöitä kuin puhujiakin ja kuuntelimme useita innostavia luentoja ja puheenvuoroja. Päivä tuntui olevan ohi hujauksessa, sillä aikaa huilimiseen ei juuri ollut. Tapahtuma oli antoisa ja kaikki tiimimme jäsenet työskentelivät mallikkaasti aamusta iltaan. Välillä innostuimme melkein liikaakin!

Haastatteluiden antia

Päivän aikana tehdyt haastattelut teimme yhdessä videotiimin kanssa. Kyselimme puhujien tunnelmia itse tapahtumasta ja lisäksi teimme kysymyksiä puheenvuorojen teemoihin liittyen.

Tiedustelimme kävijöiden mietteitä tilaisuuden onnistumisesta. Oli hienoa kuulla kuinka moni oli tyytyväinen Törmäyksen antiin ja tapahtuman tunnelmaan, ja moni kertoikin saaneensa uusia ideoita ja oivalluksia omaan työyhteisöön vietäväksi. Videomateriaalia haastatteluista pääset katsomaan täältä.

Tiimimme kiittää ja kuittaa!

Viestintätiimi kiittää Törmäyksen järjestäjiä, puhujia ja vieraita, sekä tietenkin muita tiimejä joiden työpanoksen ansiosta päivä onnistui uskomattoman hyvin! Erityiskiitos vielä videotiimin jäsenille, kanssanne oli ilo työskennellä!

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi