Tapahtumatiimin tunnelmat Törmäyksen jälkeen

Tapahtumatiimin tunnelmat Törmäyksen jälkeen

Törmäys-seminaari on ohi ja voimme huokaista helpotuksesta. Onnistuimme järjestämään hienon tapahtuman. Nyt kaksi viikkoa tapahtuman jälkeen on aika katsoa taaksepäin siihen, mitä tuli tehtyä.

Mistä lähdettiin liikkeelle

Yleensä sanotaan, että alku on kaikista vaikein – mutta tässä tiimissä löysimme yhteisen sävelen nopeasti ja pääsimme hyvin alkuun. Projektin alussa vierailimme Ilmarisella tutustumassa tiloihin ja hakemassa inspiraatiota tapahtuman suunnitteluun. Käynnin päätteeksi pallottelimme monia ideoita somistuksesta ja tauko-ohjelmasta, ja suuri osa ideoista päästiin lopulta toteuttamaan. Tekemistä oli paljon, ja tapahtumatiimillä riitti puuhaa niin tapahtuman visuaalisen ilmeen, tauko-ohjelman kuin opasteiden suunnittelun, sekä sponsorihankinnan parissa.

Pystytyksestä purkuun

Tapahtuman lähestyessä alkoi itse kunkin jännitys lisääntyä, olihan sitä varten jo aherrettu koko alkuvuosi. Edellisenä päivänä suoritettu pystytysruljanssi imi suurimmasta osasta varmasti lähestulkoon kaikki mehut, mutta onneksi saimme apujoukkoja muista tiimeistä. Ja lopputulos oli sen arvoinen. Illalla saattoi huojentuneena todeta, että ainakin tähän asti oli suuremmitta ongelmitta selvitty.

Tapahtumapäivän aamuna taivas oli harmahtava, mutta se ei lannistanut innostustamme. Olimme heti aamusta toivottamassa kävijät tervetulleiksi, ja autoimme heitä aina tarvittaessa koko päivän ajan. Saleissa olimme puhujien ja juontajien apuna ja samalla pääsimme kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja. Olimme siis koko päivän työn touhussa juuri siellä missä tapahtui. Vaikka tapahtuma oli upea kokemus, jokainen sai purkuvaiheessa huokaista helpotuksesta, nyt se oli vihdoin ohi.

blogikuvaRisut ja ruusut

Tavoitteenamme oli toteuttaa tapahtuma paremmin kuin edellisenä vuonna. Panostimme somistukseen, ja haasteista huolimatta tapahtuman ilme oli teeman mukaisesti innostava. Vuoden teemaväri oranssi oli näkyvästi esillä tapahtuman tiloissa. Saimme tapahtumasta positiivista palautetta ja kehuja niin järjestäjiltä kuin vierailtakin.

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi