krea_logo_vert_border

Nauti kesäisestä Helsingistä – krealaisten vinkit tulevista kesätapahtumista

Helsinki tarjoaa mitä parhaimpia tapahtumia ja elämyksiä kesälle. Nappaa tästä krealaisten parhaat tärpit kesään! Vinkkejä Helsingin juhlaviikoille, juhannukseen ja kaupunkifestareihin.

Suomen kesä ja ihana Helsinki tarjoavat mitä parhaimpia tapahtumia ja elämyksiä jokaiseen makuun. Nappaa tästä krealaisten tärpit kesään!

Helsinki-päivä 12.6.2018

Tiesitkö, että Helsinki-päivää on juhlittu jo vuodesta 1959? Kaupunki tarjoaa runsaasti erilaisia kaikille maksuttomia ja avoimia tapahtumia. Pulahda aamulla ilmaiseksi uimaan Uimastadionilla, nauti musiikkitarjonnasta tai tutustu erilaisiin näyttelyihin ympäri kaupunkia. Helsinki-päivä tarjoaa varmasti elämyksiä ja tapahtumia jokaiseen makuun.

Juhannusjuhlat 20.-23.6.2018

Tänä vuonna juhannusta ei kannata mennä pakoon mökille! Helsingissä voit nauttia kaupunkijuhannuksesta Uunisaaressa, Löylyssä tai vaikka perinteisissä Seurasaaren juhannusvalkeissa.

Kaljakellunta 28.7.2018

Suomalaiset ovat tunnettuja toinen toistaan erikoisemmista tapahtumista eikä kaljakellunta tee tästä poikkeusta. Tule kellumaan ja nauttimaan heinäkuisesta kesäpäivästä tuhansien muiden osallistujien kanssa. Muistetaan kuitenkin arvostaa luontoamme ja siivota jälkemme!

Kallio Block Partyt 4.8.2018

Kallio Block Partyt on talkoovoimin järjestettävä korttelijuhla, ja se järjestetään tänä vuonna jo kahdeksatta kertaa. Näissä juhlissa pääset nauttimaan aidosta kalliolaisesta tunnelmasta!

Flow Festival 10.-12.8.2018

Tämä festivaali on kaikkien helsinkiläisten huulilla. Flow Festival tarjoaa monipuolisen kattauksen eri musiikkigenrejä aina indierockista klubimusiikkiin. Tapahtuma on lisäksi panostanut vahvasti visuaaliseen taiteeseen ja kaupunkikulttuuriin. Näillä festareilla saa pukeutua parhaimpiinsa!

Helsingin juhlaviikot 17.8.–2.9.2018

Helsingin juhlaviikot on Suomen suurin taidefestivaali, jossa on tarjolla monipuolisesti eri musiikkilajeja, tanssiesityksiä, kuvataidetta ja elokuvia. Helsingin juhlaviikot ja Helsingin kesä huipentuvat Taiteiden yöhön.

Kuvat: Jaakko Ranne 

Jaa artikkeli:

Nämä postaukset voivat kiinnostaa sinua

Kuva Alex Hartikainen

Luova toimisto Krea innosti Alexin yrittäjyyteen

Haaga-Helian alumni Alex Hartikainen sai kipinän yrittäjyyteen jo opiskellessaan luova toimisto Kreassa ja toimii nyt yrittäjänä. Hänen yrityksensä Impakti Consulting tarjoaa yrityksille tuloksellisia digimarkkinointipalveluita.