Maaliskuussa tapahtuu: Krea Oscars 2016!

Maaliskuussa tapahtuu: Krea Oscars 2016!

Luokassa 4003 on pöhinä päällä. Luova toimisto Krean opiskelijat ovat kerääntyneet suunnittelemaan huimaa vauhtia lähestyvää Krea Oscars -gaalaa. Torstaina 3.3. Pasilan tapahtumatorilla ja auditoriossa säihkyy ja säkenöi, kun Krea palkitsee mainos-, viestintä- ja media-alan valovoimaisia tähtiä. Kurkkaa tapahtumasta lisää täältä!

Tapahtuman takana valovoimainen tiimi…

Krea Oscars -gaalaa on valikoitunut uutisoimaan uljas joukko Krean omia uutisreporttereita. Gaalan hämyisiä taustoja selvittää tutkiva reportteri, mysteerimies Etsivä Kreativo.

Salaperäiset ja ristiriitaiset kaksossiskoset Sissi ja Lemmikki hoitavat viihdetoimitusta: he paljastavat, värittävät ja suurentelevat kaikki kuumat juorut punaiselta matolta!

Krea Oscars -gaalan ajaksi Krean tiimi on saanut vahvistuksen vaihto-opiskelija Oscar Galasta. Oscar elää ja hengittää helmikuun lopussa kulminoituvaa Krea Oscars -gaalan amerikanserkkua, hieman samannimistä palkintojuhlaa. Hän jakaa lukijoille vinkkejä ja triviatietoa, jota kukaan ei edes tiennyt tarvitsevansa.

Päätoimittajana ja tapahtuman projektipäällikkönä häärää tietenkin Krean perustajajäsen: parrakas nörttimme Hannes.

…mutta sen kulisseissa kuohuu

Hannes on viime aikoina ollut kovin hiljainen ja vetäytyvä. Itse asiassa Hannesta ei ole hetkeen nähty tiimipalavereissa ollenkaan! Asia on herättänyt huolta ja kummastusta muissa krealaisissa. Vain lempeä ja taiteellinen paparazzivalokuvaaja Lemmikki on välittänyt satunnaisia viestejä Hannekselta.

Lemmikin kaksoissisko, utelias ja häikäilemätön Sissi on yrittänyt turhaan tentata siskoltaan, mikä Hannesta vaivaa. Onko heidän välillään kenties jotain, josta ryhmän pitäisi tietää?

Krean kantava voima ja ideanikkari Hannes on siis erakoitunut. Epävarmuutta on ilmassa. Onko tapahtuma tuomittu epäonnistumaan vai järjestyykö kaikki lopulta? Kerromme sen sinulle tässä blogissa.

 

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi