Krealaista tapahtumajärjestämistä – Krea Portfolio Night

Krealaista tapahtumajärjestämistä – Krea Portfolio Night

Joka vuosi krealaisten kevät etenee järjestäessä tapahtumaa, jossa heillä on tilaisuus näyttää kyntensä luovan alan ammattilaisille. Viime viikolla Krea Portfolio Nightia vietettiin Navy Jerry’s -ravintolassa.

Portfolioita ja luovan alan ammattilaisia

Krea Portfolio Night on iltama, jonka aikana opiskelijat pääsevät tutustumaan luovan alan ammattilaisiin, ja esittämään heille portfolioitaan. Tapahtuma on krealaisille oiva tapa luoda kontakteja mahdollisten tulevien työnantajiensa kanssa sekä tavoitella unelmiensa harjoittelupaikkaa.

Tällä kertaa iltaa vietettiin laivastohengessä aina krealaisten vaatetusta ja lahjojen ongintaa myöten Navy Jerry’s -ravintolan innoittamana. Pienen purtavan ja kuohuvan lomassa oli mukava esitellä portfolioita sekä tutustua uusiin ihmisiin.

Krea_Portfolio_Night_tapahtumajärjestäminen

Myös entiset krealaiset pääsivät loistamaan illan aikana. Tänä vuonna alumnit yrittivät päihittää toisensa pitchaamalla itsensä minuutissa. Moninaisten pitchien jälkeen voittajaksi selviytyi Niko Sveins, jonka pitch kietoutui Krean perustamisen ja koko konseptin luomisen ympärille.

Kaiken kaikkiaan Krea Portfolio Night oli hyvin onnistunut. Ammattilaiset olivat hyvin tyytyväisiä krealaisten portfolioihin ja moni opiskelijoista sai sovittua haastatteluja. Jälkikäteen kuultuna voimme todeta, että harjoittelupaikkoja vastaanotettiin ja työsuhteita solmittiin!

Mutta mitä sitten oikein vaaditaan, jotta oma tapahtuma onnistuu varmasti?

Mitä, kenelle ja miksi?

Tapahtuman ideointi syntyy siitä, miksi olet ylipäätänsä järjestämässä tapahtumaa. Se määrittää hyvin paljon, missä tapahtuma kannattaisi järjestää sekä keitä voisit kutsua vieraiksi. Lisäksi teeman liittäminen tapahtuman yhteyteen voi toimia hyvänä houkuttimena. Olipa kyseessä isot juhlat tai pienempi asiakastapaaminen, voi teemalla saada lisää merkittävyyttä sekä ennen kaikkea mieleenpainuvuutta.

Vastuu jaettavaksi ja tehtävät selviksi

Etenkin isoa tapahtumaa suunniteltaessa on hyvä päättää eri vastuualueista järjestäjien kesken. Lisäksi on tärkeää huolehtia, että viestintä ryhmien välillä toimii sujuvasti ja mitkä tehtävät kuuluvat kenenkin osa-alueelle. Portfolio Nightin tehtävät jaettiin siten, että yksi ryhmä hoiti tapahtuman hankinnat, toinen markkinoinnin, kolmas huolehti tapahtuman visuaalisesta viestinnästä ja neljäs vastasi kutsuvieraista.

Toimi ajoissa ja ajallaan!

Tapahtuman toteuttaminen vie yllättävän paljon aikaa. Jotta tapahtumasi sujuisi mahdollisimman mutkattomasti, aloita suunnittelu hyvissä ajoin ja laadi järjestettäville asioille oma aikataulunsa. Krea Portfolio Nightin suunnittelu aloitettiin jo helmikuun alussa, jolloin ryhmät laativat itselleen aikataulut deadlineineen. Kolmekin kuukautta on yllättävän lyhyt aika!

Krea_Portfolio_Night_Creative_Portfolio
Portfolio luovimmillaan!
Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi