Krea Oscars tulee, oletko valmis?

Krea Oscars tulee, oletko valmis?

Tulevana torstaina 3.3. järjestettävä Krea Oscars –gaala lähestyy jo kovaa vauhtia! Krean ja Haaga-Helian some- ja muut viestintäkanavat ovat täyttyneet gaalaehdokkaiden haastatteluista, uutisista ja kuvista. Innokkaat krealaiset painavat tapahtuman eteen töitä melkein vuorokauden ympäri.

Hanneksen luovuus yhtä kateissa

Luovuutensa menettäneen Hanneksen tila on huonontunut merkittävästi: Krean muut työntekijät eivät ole onnistuneet piristämään toimiston luovaa johtajaa. Näyttää siltä, että vain ehjä Kreaatiohattu voi palauttaa Hanneksen luovuuden.

Hannes ja Krean paparazzi Lemmikki eivät ole vieläkään löytäneet kaikkia hatun osia, joten apuasi tarvitaan! Jos törmäät Kreaatiohatun luovuushärpäkkeisiin Pasilassa, laita vinkki härpäkkeiden olinpaikasta Krean Instagramiin. Huhu kertoo, että hatun osia on nähty erityisesti Pasilan aulassa, heti Bistro-kahvilan ja auditorion läheisyydessä… Viimeistään Gaala-päivänä härpäkkeiden todella pitäisi löytää tiensä Hanneksen luo, joten kaikki apu on kaivattua!

Juhlahumua ilmassa

Väsymys ei paina Oscars-asiantuntija Oscar Galan silmiä, vaikka elokuvatoimittajamme valvoi koko 28–29.2. välisen yön selostaen hurjana Oscar-gaalan tapahtumia Krean Twitter-tilillä.

Myöskään juorutoimittaja Sissillä ei ole aikaa huilia, sillä gaalaa ja ehdokkaita koskevien juttujen tekemisen lisäksi Krean väki on jalkautunut Haaga-Helian käytäville tavoitteenaan saada Krea Oscars –gaala jokaisen haagahelialaisen tietoon viimeistään nyt.

Kohta kohisee

Tule torstaina 3.3.2016 klo 13 paikan päälle seuraamaan Pasilan auditoriossa järjestettävää Krea Oscars –gaalaa ja näe säteilevät alumniehdokkaat ja kunniavieraat omin silmin! Kuulet ehdokkaidemme inspiroivat tarinat ja samalla saat tietää, miten voit itse päästä mukaan luovan toimiston Krean toimintaan.

Etsivä Kreativo on valinnut parhaan vinkin luovuusblokin selättämiseen ja voittaja palkitaan gaalassa elokuvalipuilla! Nappaa kutsusi ja tule mukaan nauttimaan upeasta gaalasta yhdessä Krean kanssa!

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi