Krea Oscars tarpoo eteenpäin: Kadonnutta luovuutta etsimässä

Krea Oscars tarpoo eteenpäin: Kadonnutta luovuutta etsimässä

Monet ovat tällä hetkellä hiihtolomalla, mutta Krean väki jatkaa Krea Oscars -gaalan suunnittelua sekä mystisesti käyttäytyvän Krean pomon Hanneksen edesottamusten tutkintaa.

Miten luovuus herätetään?

Krea Oscars -ehdokkaat ovat raportoineet Hanneksen ja paparazzi-kuvaaja Lemmikin viettävän yhä enemmän aikaa yhdessä. Juorutoimittajamme Sissi on saanut selville, että he etsivät Kreaatio-hatun palasia ympäri Haaga-Heliaa. Etsivä Kreativo puolestaan on vetäytynyt vastaanottamaan vinkkejä luovuusblokin karkottamiseen.

Sinäkin voit osallistua Hanneksen Kreaatio-hatun härpäkkeiden metsästykseen, jotta saadaan luovuus elpymään sekä Hannes piristymään! Laita vinkkisi Krean Instagramiin.

Molemmat Oscars-H-hetket lähestyvät

Johtavan elokuvatoimittajamme Oscar Galan jakamat triviaaliset Oscars-twiitit kiihtyvät kiihtymistään, sillä Krea Oscarsin amerikanserkku Oscar-gaala on aivan nurkan takana. Olkaa siis hereillä helmikuun 28.–29. vastaisena yönä, sillä täpinöissään hytisevä Oscar Gala pitää gaalavalvojaiset Krean Twitter-tilillä.

Muistakaa merkata kalenteriinne myös vuoden tärkein kohokohta eli Krea Oscars -gaala Pasilan auditoriossa to 3.3.2016 klo 13!

Haluatko osaksi luovaa toimistoa? Ilmoittaudu nyt!

Kiinnostaako sinua olla osa Kreaa yhdessä Hanneksen, Etsivä Kreativon, Lemmikin ja Sissin kanssa? Jos kiinnostuksesi heräsi ja sinusta tuntuu, että olisit oivallinen Luova toimisto Krean työntekijä, kerro perustelusi Etsivä Kreativolle.

Kaipaamme edelleen innovatiivisia vinkkejä kuinka selättää tuo paha mörkö nimeltä luovuusblokki! Parhaimman idean esittäjä palkitaan Krea Oscars -gaalassa leffalipuilla. Voittamillaan lipuillahan voi kätevästi mennä katsomaan jonkun Oscar-gaalassa ehdolla olevista elokuvista.

Seuraa Krea Oscars -ehdokkaiden luovuusvinkkejä Krean Facebook-sivulla.

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi