Krea Oscars on vihdoin täällä, mutta miten käy Hanneksen luovuuden?

Krea Oscars on vihdoin täällä, mutta miten käy Hanneksen luovuuden?

Punainen matto on levitetty, kuvausseinä pystytetty ja inspiroivat Krea Oscars -alumniehdokkaat valmiina astelemaan salamavalojen välkkeessä auditorioon. Krea-tiimimme on täydessä taisteluvalmiudessa, kun kauan odotettu Krea Oscars -gaala on vihdoin käsillä!

Kuvia, kiitospuheita ja popcornia

Torstai on täynnä toimintaa, sillä aamupäivällä gaalakävijät voivat kuvauttaa itsensä Hannekseksi pukeutuneena tai poseerata ilmielävän kultaisen Oscar-patsaan kanssa Pasilan ala-aulan kuvausseinän edessä.

Krean tiimi jakaa gaala- ja popcornlippuja haagahelialaisille – älä unohda hakea omaasi ennen h-hetkeä!

Esirippu nousee klo 13

Tänään 3.3. klo 13 saapuvat gaalan päätähdet eli alumniehdokkaat, jotka marssitetaan auditorioon salamavalojen säihkyessä ympärillä. Valot himmenevät, yleisö supattaa, ja Krea Oscars voi alkaa!

Ohjelmassa on alumnien upeita kiitospuheita, videoklippejä sekä tietoa Kreasta ja sen toiminnasta. Gaalassa myös luovutetaan mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden Me yhdessä -kampanjassa kerätty lahjoitus Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle.

Saadaanko Hanneksen luovuus palautettua ennen gaalaa?

Krean tiimi on saanut kuluneiden viikkojen aikana arvokkaita neuvoja alumniehdokkailta ja yleisöltä luovuusblokin selättämiseen. Siitä huolimatta Hanneksen luovuus on edelleen kateissa ja Kreaatiohatun osasia ei ole löytynyt. Tule tänään Haaga-Helia Pasilan tapahtumatorille auttamaan hatun luovuushärpäkkeiden etsinnässä. Kaikkien etsintäkilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan Finnkinon elokuvalippu.

Jännitys tiivistyy, kun gaalassa paljastuu, saadaanko Kreaatiohattu ja luovuus palautettua krealaisille. Tule mukaan todistamaan!

Olethan ajoissa paikalla varmistamassa itsellesi parhaat paikat! Nähdään tänään klo 13 Krea Oscars -gaalassa!

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi