Krea Oscars -järjestelyt jatkuvat kiihkeinä

Krea Oscars -järjestelyt jatkuvat kiihkeinä

Ensimmäiset tiedotteet Krea Oscars -gaalasta on nyt julkaistu. Kaikki hiukankin aikaansa seuraavat haagahelialaiset tietävät jo, että 3.3. tapahtuu jotain suurta. Luokka 4003 on täynnä krealaisten lentäviä ideoita, rypistettyjä paperilappuja ja juomatta jääneitä kahveja.

Punaposkinen vaihto-opiskelija Oscar Gala säteilee päivä päivältä enemmän, sillä jo vajaan kahden viikon kuluttua hänen rakastamansa punainen matto täyttyy loistokkaista tähdistä. Oscar on puuduttanut kaikki loputtomilla tietoiskuillaan Oscar-gaalasta, joten krealaiset ohjasivat hänet suoltamaan tietojaan Krean Twitter-tilille.

Hanneksen tilasta uutta tietoa: luovuusblokki!Hanneksen riisuttu hattu

Kaiken innostuksen ja kiireen keskellä krealaisten mieliä varjostaa huoli vetäytyvästä Hanneksesta, joka on edelleen tekemisissä vain Lemmikin kanssa. Eräs Krea Oscars -ehdokkaistamme on vahvistanut nähneensä Lemmikin ja Hanneksen Pasilan kampuksen kirjaston nurkassa. Heidän välinsä kuulemma vaikuttivat lämpimiltä.

Häikäilemätön ja mustasukkainen Sissi hermostui huhusta ja laittoi peliin kaikki armeijataitonsa. Lemmikki murtui painostuksen edessä ja paljasti, että krealaisilla on todella syytä huoleen. Hannes on kadottanut luovuutensa! Hanneksen Kreaatiohatun luovuutta sykkivät härpäkkeet ovat haihtuneet selittämättömällä tavalla. Ilman näitä luovuushärpäkkeitä Hannes on hukassa ja Krea pulassa.

Auta meitä elvyttämään luovuus!

Hanneksen luovuuden elvyttämiseksi Krean journalistit pyysivät apua Krea Oscars -ehdokailta.

Lue tästä, mitä Hanneksen tilasta huolestunut Zaki Azedani vinkkaa.

Anni Muukkonen valaa toivoa krealaisiin tällä vinkillä.

Krealaiset toivovat nyt kaikilta neuvoja luovuusblokin tainnuttamiseen täällä. Parhaan luovuusblokkia avaavan idean esittäjä palkitaan Krea Oscars -gaalassa leffalipuilla!

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi