Kohupaljastus: Syyt Hanneksen vetäytyvään käytökseen

Kohupaljastus: Syyt Hanneksen vetäytyvään käytökseen

Juuri saadun tiedon mukaan selitykset Krea Oscars -gaalan järjestystoimikuntaa riipiviin henkilömysteereihin ovat saaneet uuden suunnan. Nimettömänä pysyttelevä lähde on vahvistanut, että takana on suhde toiseen toimistoon työntekijään.

Erittäin paheksuttavaa

”No onhan se ihan ilmiselvää. Tällaista katoamisdraamaa ei synnykään muusta kuin kielletyistä romansseista. Ai mistä tiedän? Näin kaiken omin silmin!” lähteemme kertoo. “Siellähän hän oli – erään luokkahuoneen pimeimmässä nurkassa Lemmikin kanssa. Krea Oscars -gaalan toimituskunnan sisäisen dynamiikan ja eettisyyden kannalta pidän tätä erittäin paheksuttavana!”

Gaalajärjestelyt takkuilevat

Vielä on epäselvää kuinka työntekijöiden tulehtuneet välit tulevat vaikuttamaan toimiston suorituskykyyn. Krea Oscars -tapahtuman järjestäminen on jo tuottanut runsaasti ongelmia ja stressiä toimiston sisällä, eikä nyt paljastunut suhde ainakaan paranna mahdollisuuksia onnistua juhlajärjestelyissä.

Raportoimme suorana Krea Oscars -gaalan kulisseista. Mikäli sinulla on lisätietoja suhteen etenemisestä tai muista tapahtuman käänteistä, lähetä vinkki Krea Oscars -juorutoimitukseen!

Sissi

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi