Vaivaako huijarisyndrooma? Future Forerunners 2020 auttaa

Vaivaako huijarisyndrooma? Future Forerunners 2020 auttaa

Oletko epävarma omasta ammatillisesta osaamisestasi? Tuntuuko, ettet osaa tarpeeksi ja että olet edennyt pelkällä hyvällä tuurilla? Huolettaako työllistyminen?

Yllättävän moni työelämään astuva korkeakoulutettu kamppailee näiden ajatusten kanssa. Ilmiöllä on nimikin: huijarisyndrooma. Future Forerunners -työelämätapahtuma tarjoaa korkeakoulutetuille helpottavia vinkkejä työnhakuun ja buustia tulevaisuuden uraladuille.

Älä hiihdä vanhoilla suksilla – hio työelämän tekniikat kuntoon

Alma Media, Monster, KPMG, LähiTapiola ja Telia järjestävät heti hiihtoloman jälkeen tiistaina 25.2. työelämätapahtuman Future Forerunners 2020 Amos Rexissä. Koko päivän kestävästä tapahtumasta saat käytännön vinkkejä työelämään ja oivallat omia vahvuuksiasi. Lisäksi nuoret yrittäjät sekä työelämän konkarit rohkaisevat ja inspiroivat sinua. Saat työkaluja osaamisesi analysoimiseen ja tunneälyn kehittämiseen.

Tapahtumassa on myös valmentavia työpajoja, joissa voit oppia lisää itsesi johtamisesta ja henkilöbrändäyksestä. Jotta jaksat mukana menossa koko päivän, tapahtumassa on tarjolla aamiainen, kevyt lounas ja kahvit.

Jos energiaa jää yli, päivän päätteeksi järjestetään halukkaille vielä ilmainen kierros Amos Rex -museossa. Älä hiihdä vanhoilla suksilla, vaan tule päivittämään työelämän tekniikkasi kuntoon Future Forerunners -tapahtumaan!

Nappaa vinkit Future Forerunners -tapahtumasta – ja tuo kaverisikin paikalle

Huijarisyndrooma saattaa vaania varsinkin korkeakouluopintojensa loppusuoralla olevaa opiskelijaa, jolle ensimmäisen oman alan harjoittelu- tai työpaikan haku on ajankohtaista. Jotta huijarisyndrooma ei saa sinusta otetta, kannattaa tutkia omia vahvuuksiaan. Kun tuntee itsensä, on helpompi luottaa osaamiseensa sekä hyödyntää erityisosaamistaan työnhaussa ja myöhemmin työelämässä.

Kun hiihtelet paikalle Future Forerunners -tapahtumaan tiistaina 25.2., ota mukaan muutama opiskelijatoverisikin. Tai vielä parempi: ehdota opettajallesi, että hän lähettää kaikki kurssin opiskelijat Amos Rexiin. Tule inspiroitumaan menestystarinoista ja eipä aikaakaan, kun jo sivakoit kohti unelmaduuniasi!

Eliminoi huijarisyndrooma – Krea tarjoaa tehtäviä ja harjoituksia henkilöbrändäykseen

Osana Future Forerunners -tapahtuman opiskelijamarkkinoinnin suunnittelua, olemme laatineet Kreassa työnhaun tueksi ja huijarisyndrooman kampittamiseksi monipuolisen Eliminoi huijarisyndrooma -tehtäväkirjan. Kirjanen toimii työkaluna ammatillisen minäsi rakentamisessa. Tutustu siihen jo ennen Future Forerunners -tapahtumaa ja ota se mukaasi myös Amos Rexiin 25.2.

Lataa tehtäväkirja itsellesi klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Future_Forerunners_Eliminoi_huijarisyndrooma

Eliminoi huijarisyndrooma -tehtäväkirjan lisäksi Krealla on tarjota sinulle myös toinen innostava työkirja. Lataa myös tämä ja löydä juuri sinulle sopivimmat tehtävät:

Future Forerunners – Tulevaisuutesi työkirja

Future Forerunners – Tapahtumapassi

Katso tästä Future Forerunners 2020 -ohjelmaja ilmoittaudu heti!

Future_Forerunners_yhteenveto

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi