#luovatyö #haagahelia #zakisome #winwinwin

#luovatyö #haagahelia #zakisome #winwinwin

Eikö juttu lennä Facessa? Onko Instasi heikko? Apuun tulee Haaga-Helian tradenomi Zaki Azedani, jonka yritys Zakisome kouluttaa niin suuria kuin pieniä yrityksiä some-markkinoinnissa.

Some-koulutus antaa avaimet menestykseen

Zaki innostaa asiakkaansa rohkeasti mukaan sosiaaliseen mediaan, sillä somen tekeminen on oikeasti hauskaa!

Ongelmat selätetään yhdessä asiakkaan kanssa käytännönläheisesti kokeilemalla ja yhdessä oppimalla. Zakin tietotaito ja niksit säästävät yritykseltä rahaa ja aikaa.

Somesta on tärkeä hahmottaa iso kuva eli se, kuinka kanavat nivoutuvat yhteen mukaansa tempaavaksi kokonaisuudeksi. Zakin tavoitteena on aina win-win-win-tilanne, jossa asiakas, asiakkaan asiakas ja samalla Zaki itsekin voittavat.

Zakin some-koulutuksen avulla taidot siirtyvät yrityksen omaksi voimavaraksi. Tavoite on, että koulutuksen jälkeen omalla henkilökunnalla on tarvittava tietotaito luoda mielenkiintoista ja vetovoimaista sisältöä eri kanaviin.

Harjoittelemalla tarinantekijäksi

Mihin tulevaisuudessa kannattaa panostaa? Zakin mielestä kirjottaminen ja tarinan kerronta ovat maagisia taitoja, joista on aina hyötyä. Sosiaalisen median välineet vaihtuvat, mutta tarina on ja pysyy.

Myös videot valtaavat kenttää somessa ja on tärkeää osata olla kameran edessä. Videossa esiintyvät ihmiset pitävät katsojan mielenkiintoa yllä. Sekä tarinan että videon tuottamiseen Zakilla on yksinkertainen neuvo: harjoitus tekee mestarin!

Zakin viisi vinkkiä, miten vangita yleisön huomio somessa

1. Tarjoa sisältöä, jota yleisö ei halua missata (fomo = fear of missing out)
2. Provosoi, mutta harkiten.
3. Ole brutaalin rehellinen.
4. Pidä arvot ja missio markkinoinnin keskiössä.
5. Kysy itseltäsi, ovatko some-kanavani seuraamisen arvoisia ja saako yleisö niistä hyötyä.

Luova toimisto Krean ständi ”Luova työ tarvitsee tekijät” Haaga-Helian Tulevaisuusfoorumissa Pasilan Tapahtumatorilla 15.3. Tervetuloa tutustumaan luovan alan tekijöihin ja palveluihin!

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi