Markkinoinnin multitalentti Gary Vaynerchuk ja yrittäjyyden menestystarinoita

Markkinoinnin multitalentti Gary Vaynerchuk ja yrittäjyyden menestystarinoita

Jos et ole vielä kuullut GaryVeen markkinointi-podcastista, kannattaa jatkaa lukemista. Valitsimme kolme mielenkiintoista jaksoa satojen #AskGaryVee-jaksojen seasta. Suosittelemme podiin tutustumista lämpimästi kaikille markkinoinnista ja yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Gary Vaynerchuk on tunnettu työstään sekä digitaalisen markkinoinnin että sosiaalisen median parista. Hän on newyorkilaisen viestintäyritys VaynerX:n ja sen tytäryhtiön Vayner Median toimitusjohtaja. Gary tunnetaan lisäksi bisnesenkelinä, vloggaajana, julkisena puhujana sekä mediapersoonana. Hänen podcastiinsa ilmestyy uusi jakso päivittäin.

Tarkasteluun valitsemamme jaksot ovat inspiroivia menestystarinoita, ja niitä kuunnellessa tekee itsekin mieli alkaa seurata omia intohimojaan ja kehittää omaa osaamista. Tulee tunne, että kun itse innostuu asioista, alkavat muutkin innostua. Ja siitähän luovalla alalla on loppujen lopuksi kyse.

Pelko pois – tartu yrittäjämäisesti tilaisuuteen!

Jaksossa 326 #AskGaryVee Gary ja suuryrittäjä ja TV-persoona Tilman Fertitta keskustelevat yrittäjämäisestä ajattelusta, luonteesta ja toiminnasta. Keskustelua käydään muun muassa siitä, kuinka kumpikaan heistä ei nuorena ollut hyvä koulussa ja kuinka he eivät usko, että koulutus on välttämätöntä. Molemmat aloittivat tyhjästä ja loivat itselleen upean uran.

Tilman tajusi jo nuorena omistavansa hyvän bisnesvainun. Kumpikin heistä sijoitti rahansa järkevällä hetkellä oikeaan asiaan. Tilman osti NBA-koripallojoukkueen, Houston Rocketsin, ja Gary sijoitti Facebookiin, Twitteriin ja Snapchatiin. Tilman kertoo, ettei hänellä ollut tarvetta ”näyttää muille”, vaan hän on aina halunnut menestyä itsensä takia. Lisäksi hän painottaa, että elämässä pitää tarttua tilaisuuksiin. Hänen mukaansa ei-sana kannattaa poistaa sanavarastosta kokonaan.

Duudsoni-Jarnon tarina innostaa yrittäjyyteen

Melkein jokainen suomalainen tietää Duudsonit ja Jarno Laasalan. Seinäjokelaisen ryhmärämän lisäksi Jarno on perustanut myös Rabbit Filmsin, joka on yksi Suomen suurimpia tuotantoyhtiöitä. Podissa Jarno kertoo, kuinka kaikki lähti intohimosta videokuvaamista kohtaan.

Nykyään Jarno haluaa inspiroida ihmisiä omalla tarinallaan. Lisäksi hänen mielestään on tärkeää ymmärtää, että elämässä on paljon muutakin kuin työ. Jakson 284 #AskGaryVee keskustelussa nostetaan esiin Garylle ja Jarnolle tärkeitä aiheita. Ihmisten pitäisi enemmän kunnioittaa ja kuunnella itseään sekä tehdä sitä mikä tekee onnelliseksi. Jaksossa puhutaan paljon työn ja muun elämän tasapainosta. Garyn ja Jarnon mukaan kaikki lähtee sydämensä kuuntelemisesta, itsensä brändäämisestä ja oikein myymisestä.

Sinnikkyys on yrittäjän hyve – Netflixin Marc Randolphin tarina

Jakson 325 #AskGaryVee vieras on Netflixin perustaja ja sen ensimmäinen toimitusjohtaja Marc Randolph. Hänet kasvatettiin lapsena siihen, että “ei” ei ole vastaus. Kun Marc haki ensimmäistä työpaikkaansa markkinoinnin parissa, hän pääsi hakuprosessissa viimeiseen vaiheeseen asti, mutta ei kuitenkaan saanut työpaikkaa. Marc palasi opiskelemaan, mutta päätti, ettei aio luovuttaa. Sinnikkyytensä avulla hän onnistui kuitenkin lopulta saamaan paikan, koska yritys arvosti periksiantamattomuutta. Marcin ohjeet, kuinka olla yritteliäs ja ryhtyä yrittäjäksi, ovat mielestämme inspiroivia ja simppeleitä.

Inspiroidu sinäkin ja kuuntele GaryVeen podcastia esimerkiksi Spotifysta tai osoitteesta: https://podcasts.apple.com/us/podcast/the-garyvee-audio-experience/id928159684

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi