The Innovative Nine videotyöskentelyn pauloissa

The Innovative Nine videotyöskentelyn pauloissa

Tervehdys yhdeltä syksyn uusista krealaisten ryhmistä. Me olemme ryhmä nro. 9, eli The Innovative Nine!

Viime viikolla Kreassa jatkettiin innovointiprojektien työstämistä eteenpäin ja valmistauduttiin torstaina 29.9. järjestettäviin Minnofesteihin. Päivän teemana oli esittelyvideoiden ja postereiden työstäminen Minnofestejä varten.

Meidän ryhmä oli aloittanut videon työstämisen jo ennen viime viikon tunteja. Ryhmämme videonerot olivat kuvanneet videoon jo valmiiksi kuvituskuvaa, koonneet alustavat pohjan videolle sekä tehneet taustaspiikin. Tunnin aikana tehtäväksemme jäi siis vain puuttuvien osioiden kuvaaminen ja videon editoiminen.

Kuvasimme Haaga-Helian pihalla ja Pasilan juna-asemalla kiireistä elämänmenoa, vilkkaasti askeltavia jalkoja ja juniin kiirehtiviä ihmisiä. Tunneilla saimme videon tekstitystä vaille valmiiksi. Posterin tekeminen jäi kolmen ryhmämme markkinointiosaajan vastuulle.

Tällä viikolla on siis Minnofestien aika. Torstaina Minnofesteillä kerromme, millaisia ideoita me krealaiset ollaan toimeksiantajillemme keksitty! Siellä tavataan!

Minnofest Metropolian Bulevardin kampuksella (osoitteessa Bulevardi 31) torstaina 29.9. klo 10-16.

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi