Tekemällä oppii – koulutuspäivä myynnin opiskelijoille

Tekemällä oppii – koulutuspäivä myynnin opiskelijoille

Pidimme toiminnallisen koulutuspäivän workshop-tyyliin myynnin opiskelijoille. Tarkoituksena oli antaa opiskelijoille kokemusta krealaisesta työskentelytavasta, jossa tärkeitä seikkoja ovat tekemällä oppiminen ja tiimityö.

krea_experience36-2

Innovointi käyntiin somekilpailulla

Päivä alkoi Krean ja sen viestintäkanavien esittelyllä. Tämän jälkeen myynnin opiskelijat pääsivät itse tosi toimiin, kun he saivat pienissä ryhmissä tehtäväkseen suunnitella ja toteuttaa Movember-aiheisen postauksen Krean Instagramiin, Facebookiin ja Twitteriin. Myynnin opiskelijat lähtivät innolla mukaan haasteeseen, ja vartin kuluttua ryhmät esittelivät valmiit tuotokset. Ryhmien postausideat olivat aivan loistavia! Parhaat ideat valittiin julkaistaviksi äänestyksen perusteella ja ne ovat nähtävillä Krean Instassa, Facebookissa ja Twitterissä.

Luovuus kukkii

Seuraavaksi vuorossa oli Innoskaba, jossa myynnin opiskelijoiden tehtävänä oli innovoida Pink Eminencen toimeksiantoon sopiva palvelu. Esittelimme opiskelijoille Lotus Blossom -ideointitekniikan, jota voi hyödyntää innovoinnissa.

krea_experience16

Opiskelijaryhmien työskentelystä välittyi hyvä asenne annettuihin innovointitehtäviin. Kaikki osallistuivat aktiivisesti tuomalla oman osaamisensa ja ideansa ryhmän käyttöön. Opiskelijoilla pysyi pilke silmäkulmassa ja kaikilla vaikutti olevan hauskaa ideoiden sinkoillessa ympäri luokkaa.

Nopeatempoinen innovointi tuotti kuusi ideaa, jotka jokainen opiskelijaryhmä myös myi lyhyellä pitchillä muille opiskelijoille voittaakseen himotun yllätyspalkinnon. Kun budjetin ja mahdollisuuksien suhteen ei ollut rajoituksia, pääsi luovuus todellakin kukkimaan! Pitcheissä esiteltiin muun muassa Kaivopuistoon rakennettava jäämaailma ja Helsingin ympäröivä luistelurata, jonka avajaisissa esiintyisi Céline Dion.

krea_experience13

Opiskelijat pääsivät äänestämään parhaan idean ja voittajaksi julistettiin Ryhmä 6:n informatiivinen mobiilisovellus.

krea_experience34
Voittajien oli helppo hymyillä palkintonsa kanssa!

Workshopeille tilausta myös jatkossa

Innostuneella asenteella ja pienen paineen alaisena pääsee selvästi parhaisiin tuloksiin. Uskomme, että tällainen osallistava toiminta tekee hyvää kaikille osallistujille, ja on hyödyllistä myös Krean tunnettavuuden kannalta.

Saimme päivästä palautetta myynnin opiskelijoilta, ja workshop tosiaankin oli menestys! Myynnin opiskelijoista suurin osa kertoi oppineensa jotakin uutta ja suosittelee vastaavanlaista tempausta toteutettavaksi uudelleen myös tuleville kursseille. Opettaja Pirjo Purovesi tilasikin heti vastaavanlaiset Krean koulutuspäivät kaikille kevään kursseilleen.

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi