Näillä tipseillä valloitat Instassa – Tips Top 5 +1

Näillä tipseillä valloitat Instassa – Tips Top 5 +1

”Instagram on nuorten höpöhöpöä, ei meidän asiakkaat sitä käytä”. Väärin.
Instagram on nopeimmin kasvanut sosiaalinen media. Yli 700 miljoonaa käyttäjää tekevät siitä markkinoinnin ja brändin rakentamisen kannalta mahtavan kanavan. IG-tilistä ei kuitenkaan ole iloa, ellei se ole aktiivisessa käytössä. Korvat nyt hörölle, jaamme sinulle timanttisimmat IG-tipsimme, joilla pyydystät niin nuoret kuin ne iäkkäämmätkin asiakkaat.

1. Ole aktiivinen

Luo näkyvyyttä, jotta pysyt ihmisten mielessä. Julkaise usein, seuraa kommentteja ja myös reagoi niihin. Tuo sisällössä ja kommenteissa esille tekijöitä brändin takana, sillä ihmiset rakastavat tarinoita ihmisistä.

2. Ole visuaalinen

Visuaalisuus on viestinnän ykköstrendi. Kiinnitä ihmisten huomio laadukkailla kuvilla ja videoilla, jotka kertovat tarinan. Mikäli visuaalisuutesi kaipaa virittämistä, käy hakemassa inspiraatiota maksuttomasta Canva-palvelusta.

3. Ole oma itsesi

Oma tyylisi voi olla asiallinen, humoristinen, rento tai mitä ikinä tahdotkaan! Noudata valitsemaasi tyyliä postauksissasi, jotta mielikuva brändistäsi muokkautuu haluamaasi suuntaan. IG Storiesilla pieni hulluttelukin on turvallista: ladattu sisältö katoaa vuorokaudessa.

4. Ole suunnitelmallinen

Jokaisen Instagram -postauksesi takaa tulisi löytyä strateginen suunnitelma. Kyllä vain! Suunnitelma määrittelee mitä, miksi, milloin ja kenelle sisällöstäsi on hyötyä. Meillä Kreassa työmyyrät vaihtuvat lukukausien myötä, mutta viestinnän sävy pysyy yhtenäisenä juuri suunnitelmallisuuden avulla.

5. Ole analyyttinen

Pidä kirjaa millaisiin postauksiin on reagoitu ja miten. Vähitellen huomaat toistuvia kaavoja, joiden avulla voit kehittää sisältöäsi paremmaksi ja tehokkaammaksi.
Ja viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisempänä extra niksi:

+1. #HASHTAGIT – käytä niitä

Kun postaat, käytä hashtageja. Kaksikymmentäkään risuaitaa per postaus ei ole liioittelua – kunhan ne liittyvät postauksen aiheeseen ja ovat huolella valittuja. Juuri niillä risuaidoilla sinut löydetään.
Sosiaalinen media elää ja hengittää joka päivä. Vain kokeilemalla oppii. Lähde rohkeasti ja luovin mielin liikkeelle. Ja käy ihmeessä kurkkaamassa vinkit luovuuteen Krean Life Coachilta.
Sosiaalista syyspäivää toivottavat Krean opiskelijat!

PS. Käy kurkkaamassa mitä Krean instassa tapahtuu!

 

 

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi