Kreassa on luovaa voimaa!

Kreassa on luovaa voimaa!

Jos viestintä ja markkinointi saavat sydämesi sykkimään, Krea on sinua varten. Kuten nimi kertoo, Krean tarkoitus on luovuus. Kreassa markkinointia ja viestintää suunnitellaan, visualisoidaan, puetaan sanoiksi ja analysoidaan. Kreassa luovuus on uuden tekemistä ja kokemista, yhteisönä ja tiiminä, mutta myös omana itsenä.

Monipuolinen ote luovaan työhön

Kreassa tehdään markkinoinnin ja viestinnän projekteja kaikenlaisille asiakkaille: niin isoille ja kansainvälisille yrityksille kuin pk-yrityksille ja järjestöillekin. Mahdollisuus nähdä ideansa käytännössä toteutettuna on Krean opiskelijoille vahva motivaation lähde ja mahdollisuus näyttää kykynsä itselleen ja potentiaalisille työnantajille.

Voit olla eloisa ekstrovertti, salamannopea sloganien kehittäjä tai vaikkapa analyyttinen introvertti, joka hahmottaa liiketoiminnalliset kokonaiskuvat. Kaikki ominaisuudet ovat tärkeitä onnistuneen luovan työn kannalta. Luovuuden monia puolia pystyy oppimaan ja kehittämään.

Treenaudu tekijäksi

Kreassa opitaan pitkälti käytännön tekemisen kautta, ja valmentajina toimivat opettajat ovat raudanlujia ammattilaisia. Krea on myös saanut Suomen ammattikorkeakouluopiskelijoiden liitolta SAMOKilta vuoden paras opetuskäytänne -tunnustuksen.

Kreassa saat opetusta ja vinkkejä asiakasymmärryksen hankkimiseen, kirjoittamiseen, digitaalisiin alustoihin ja kuvalliseen ilmaisuun. Estetiikka on tärkeää, kun siirrymme koko ajan entistä vahvemmin visuaalisen viestinnän ja videoiden maailmaan. Videointi- ja editointitaidot ovat tärkeitä, vaikka kyllä sanan säilälläkin voi edelleen saada ihmeitä aikaan.

Kreasta tie eteenpäin

Krean vahvoja puolia on myös se, että työn ja teorian ohella se tarjoaa myös mahdollisuuden solmia työelämäkontakteja, verkostoitua sekä tehdä yhteistyötä luovan alan ammattilaisina toimivien entisten krealaisten kanssa. Hyvä esimerkki verkostoitumisesta on Krea Portfolio Night.

Tule mukaan, osallistu ja rakenna oma urapolkusi! Kerran krealainen, aina krealainen…

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi