Opiskelijoilta Sysäys parempaan työyhteisöviestintään.

Opiskelijoilta Sysäys parempaan työyhteisöviestintään.

Kaipaatko raikkaita ideoita ja tuoreita näkemyksiä yrityksesi työyhteisöviestinnän välineiden ja -kanavien kehittämiseen? Sysäys-projekti tarjoaa sparrausapua tulevilta tradenomeilta työyhteisöviestinnän murrokseen.

Toimeksianna opiskelijatiimille yrityksellesi sopiva viestintäratkaisu.

Nuori diginatiivi sukupolvi käyttää tehokkaasti digitaalisia viestintävälineitä, jotka näkyvät entistä voimakkaammin yritysten arjessa. Uusi yhteisöllisyys tuo myös uusia mahdollisuuksia yritysten sisäiseen viestintään.

Sysäys-projektissa palveluksessasi ovat Haaga-Helian Luova toimisto Krean viestinnän ja markkinoinnin opiskelijat sekä DigiStartup-kurssin tietotekniikan opiskelijat, jotka yhdistävät osaamisensa nyt jo toista kertaa. Keväällä 2020 kehitettiin ratkaisuja mm. kimppakyyteihin, työkaverin kehumiseen, perehdytykseen, innostaviin taukoihin sekä sometaitojen parantamiseen.

Kehitystiimit aloittavat työnsä jo viikon 39 alussa. Toimi siis nopeasti ja kerro kiinnostuksestasi viipymättä, sillä mukaan mahtuu vain kahdeksan toimeksiantoa. Haaga-Helian opettajatiimi käy kanssasi läpi toimeksiannon yksityiskohdat ja aikataulut.

Projekti toteutuu tiiviissä yhteistyössä kehitystiimin kanssa.

Projekti käynnistyy alustuksella Zoomissa, minkä jälkeen sovit opiskelijoiden kanssa projektin taustatietojen hankinnasta ja kehitystyön kulusta sekä yhteisistä välipalautteista. Haaga-Helian opettajat ohjaavat projektia Lean-menetelmällä iteroivasti tiiviissä yhteistyössä kanssasi.

Projektin tuloksena saat

  • yrityksellesi räätälöidyn viestintäratkaisun konseptin
  • konseptia havainnollistavan digitaalisen prototyypin
  • esittelyvideon, jossa kuvataan ongelma ja ratkaisu
  • innokkaan tiimin juuri työelämään siirtyviä asiantuntijoita
  • hyvää tahtoa ja näkyvyyttä työelämän edelläkävijänä

Projektin hinta yrityksellesi on 300 euroa + alv. Jos haluat kaksi kehitystiimiä ratkomaan samaa tai eri ongelmaa, hinta on 500 euroa + alv.

Sysäys-projekti huipentuu webinaariin 19.11.

Kehitysprojekti huipentuu 19.11. järjestettävään Sysäys-webinaariin, jossa toimeksiantajat, kehitystiimit ja uudet viestintäkonseptit esitellään. Webinaariin osallistuvat yritysten edustajien lisäksi HR:n ja viestinnän ammattilaiset eri puolilta Suomea.

Näkyvyyttä tapahtumalle tuovat Haaga-Helian lisäksi henkilöstöjohdon ja -ammattilaisten yhdistys Henry ry, viestinnän ammattilaiset ProCom ry sekä Liitoksen vuoropuhelun virittäjät.

Ota pikaisesti yhteyttä ja tule mukaan!

Johanna Mäkeläinen: johanna.makelainen(at)haaga-helia.fi, puh/wa: 040 488 7610
Tuula Ryhänen: tuula.ryhanen(at)haaga-helia.fi, puh/wa: 040 488 7516
Ismo Harjunmaa: ismo.harjunmaa(at)haaga-helia.fi, puh/wa: 050 596 6388
Kaisa Tsupari: kaisa.tsupari(at)haaga-helia.fi, puh/wa: 040 488 7191

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi