Viestintätiimi 2016 esittäytyy

Viestintätiimi 2016 esittäytyy

Krean viestintätiimi vastaa Törmäyksen markkinointiviestinnästä ja verkkonäkyvyydestä. Tämä tiimi omaa lähes yliluonnollisia viestintävoimia ja potkii pilkkuja ja kielioppivirheitä persuksille. Blogitekstit syntyvät lennossa, kun tämä tyttökvintetti pääsee WordPressin kimppuun! Nasevien kirjoitusten tueksi ja ideoinnin lähteeksi tehtäviimme kuuluu myös inspiroivien alumnien ja muiden sankareiden haastatteleminen viestinnän maailman uusimmista tuulista.

 

Joukkoamme johtaa projektipäällikkö Essi. Rautaisella otteellaan hän pitää ryhmän kasassa ja pitää huolta tehtävien suorittamisesta pahimmissakin deadline-sodissa. Idealistimme Suada inspiroi meitä sokerisilla ideoillaan ja johdattaa meitä kohti luovia unelmia. Amanda päihittää kofeiinin voimalla kielioppihirviöt ja pitää huolen ryhmämme kielellisestä staminasta. Älykkömme Heini, tuo uudet ideansa toteutettavassa muodossa ja Marketta on tiimimme tehokas kynänkäyttäjä ja tekstintuottaja.

 

Yhdessä muodostamme vahvan ja voittamattoman viestintätiimin!

 

 

 

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi