Tapahtumatiimi esittäytyy

Tapahtumatiimi esittäytyy

 

Tapahtumatiimi on Krean kädenjäljen luoja ja vastuussa siitä, mitä Krean järjestämissä tapahtumissa vierailevalle ihmiselle jää ensivaikutelmaksi luovan toimistomme toiminnasta. Krean sisällä toimivista tiimeistä tapahtumatiimi on suurin hulppealla kahdeksalla jäsenellä. Tapahtumatiimin päätehtävänä on vastata Törmäys 2016 –tapahtuman ilmeestä ja käytännön järjestelyistä.

Tapahtumatiimin tehtävät

Visuaalinen ilme on tärkeä osa tapahtumaa ja sen käytännön järjestelyt kätkevät taakseen lukuisia työtunteja. Yhteensopivat materiaalit ja viihdyttävä tauko-ohjelma luovat tapahtuman sydämen. Tapahtumatiimi onkin Krean toimiva elin, joka vastaa tapahtuman käytännön järjestelyistä aina käsiohjelmien suunnittelusta tapahtuman pystytykseen ja purkuun. Väsymättömät tiimin jäsenemme varmistavatkin, että tapahtuma tulee vietyä kunnialla alusta loppuun.

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi