Sometiimi esittäytyy

Sometiimi esittäytyy

Krean some-tiimi rakentuu diginatiiveista viestinnän opiskelijoista. Luovaa toimistoa perustettaessa some-tiimi loihti Krealle blogin ja kuvapankin lisäksi Facebookin, Instagramin, Twitterin ja YouTuben.

Jokaista sosiaalista mediaa johtaa tarkoin valittu kanavapäällikkö. Tässä esittely Krean hïstorian ensimmäisistä kanavapäälliköistä:

Somejohtaja

Somejohtaja ei pomottele, vaan johtaa sometiimin menestykseen yhdessä kanavapäälliköidensä kanssa. Hän pitää käsissään kommunikaation langat viestimällä toimeksiantajien, tiimien ja toteuttavan tahon välillä. Vaikka sometiimi toimii yhteisvoimin, viime kädessä vastuun taakan kantaa johtaja.

Krean perustuskauden Somejohtajana toimii Heli Raitovuo.

Kuvapankkiiri

Kuvapankkiiri johtaa Krean kuvapankkia ja sen arvomateriaa. Pankkiiri perii saatavansa sometiimin lisäksi sisältö- ja nettitiimeiltä. Kun sisältö realisoituu kuvien ja videoiden muodossa, kuvapankkiiri pitää huolen, että arvomateria talletetaan hyvässä järjestyksessä.

Krean perustuskauden Kuvapankkiirina toimii Emmi Haapsaari.

Blogipäälliköt

Blogipäälliköt johtavat blogistrategian mukaista toteutusta. Heidän vastuullaan on huolehtia, että postaukset julkaistaan ajallaan, arvokkaalla sisällöllä ja hyvällä visuaalisella ulkoasulla. Päheiden postausten kautta lukijat voivat perehtyä heitä kiinnostavaan sisältöön.

Krean perustuskauden Blogipäälliköinä toimivat Mira Laxström ja Anniina Leirimaa.

Facepäällikkö

Facepäälikkö pitää talon naamoista kirjaa. Hän vastaa naamakirjan sisältösuunnitelman luomisesta ja johtaa sen mukaisen toteutuksen. Hän toimii yhteyshenkilönä sidosryhmille huolehtien yhteydenpidosta niin ystävien, yhteistyökumppanien, kuin tykkääjienkin kanssa.

Krean perustuskauden Facepäällikkönä toimii Melina Smith.

Instapäällikkö

Instapäällikkö ikuistaa Krean kuulumisia ja tapahtumia seuraajien nähtäville. Hänen vastuualueellaan on pitää Krean seuraajat ajan hermoilla kuvien ja lyhyiden videoiden kautta. Ja mikä tärkeintä: Instapäällikkö on aina perillä siitä, mitä Kreassa milloinkin tapahtuu.

Krean perustuskauden Instapäällikkönä toimiii Elena Patalainen.

Twiittipäällikkö

Twiittipäällikkö sirkuttaa kanavansa kautta maailmalle Krean kuulumisia, kannanottoja ja saavutuksia. Hän vastaa twiittailusta muiden pikkulintujen perään ja pitää kanavan aktiivisena.

Krean perustuskauden Twiittipäällikkönä toimii Ilona Savolainen.

Tubepäällikkö

Tubepäällikön vastuualueella on huolehtia YouTube-kanavast seuraajineen. Hän optimoi kanavan saavuttaakseen sisällölle mahdollisimman suuren näkyvyyden. Tubepäällikkö johtaa kanavan strategian suunnittelua, videoiden tuotantoa ja kanavan ylläpitoa.

Krean perustuskauden Tubepäällikkönä toimii Lasse Ihalainen.

Klikkaa kreisiin kreailuvideoon!

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi