krea_logo_vert_border

Nettitiimi esittäytyy

Nettitiimi poikkesi muista tiimeistä siten, että tiimiläiset joutuivat ensin todistamaan intohimonsa websuunnitteluun päästäkseen osaksi joukkuetta.

Nettitiimi poikkesi muista tiimeistä siten, että tiimiläiset joutuivat ensin todistamaan intohimonsa websuunnitteluun päästäkseen osaksi joukkuetta. Suuren kandidaattijoukon karsimiseksi järjestettiin puhekilpailu, jossa motivaatio mitattiin. Valikoituneet jäsenet olivat yksimielisiä siitä, että Krean sivustosta haluttiin yksinkertaisen näyttävät, ammattimaiset ja ensisijaisesti Haaga-Helian opiskelijoille suunnatut – yritysasiakkaita unohtamatta. Sivuston tarkoitus oli toimia Krean tuottamien sisältöjen julkaisualustana ja portaalina.

Nettitiimin tehtävät

Nettitiimin tehtäväksi tuli suunnitella Krean sivuston ulkoasu kaikkine yksityiskohtineen, tuottaa verkkosivutekstit, tehdä hakukoneoptimointi avainsanatutkimuksineen ja suorittaa toiminnallisuuden ja käytettävyyden testaukset. Eri työtehtävät saivat tiimiläiset innostumaan niin paljon, että kaikki halusivat osallistua jokaiseen osa-alueeseen. Tämä toi jäsenille monipuolista osaamista. Haasteena tiimillä oli ryhmäläisten vähäinen aikaisempi kokemus, joka aiheutti hankaluuksia löytää oikea suunta projektille. Tiimillä ei kurssin alussa ollut yksityiskohtaista käytännön tietoutta kuinka työtehtävät tulee hoitaa käytännössä, vaan tarkoitus oli oppia tekemisen kautta. Ratkaisuna tiimiläiset ottivat runsaasti selvää asioista. Rankan opettelun ja kokeilun kautta tiimi löysikin oikean suunnan projektille. Yrityksen ja erehdyksen kautta kertynyt tietotaito ja projektin tuoma arvokas kokemus antavat hyvät valmiudet työelämään siirtymiselle. Kertyneen osaamisen pohjalta jäsenet ovat entistä valmiimpia tarttumaan tulevaisuuden haasteisiin.

Jaa artikkeli:

Nämä postaukset voivat kiinnostaa sinua

Kuva Alex Hartikainen

Luova toimisto Krea innosti Alexin yrittäjyyteen

Haaga-Helian alumni Alex Hartikainen sai kipinän yrittäjyyteen jo opiskellessaan luova toimisto Kreassa ja toimii nyt yrittäjänä. Hänen yrityksensä Impakti Consulting tarjoaa yrityksille tuloksellisia digimarkkinointipalveluita.