Krean Uusi Vahvistus: The Fantastic Four

Krean Uusi Vahvistus: The Fantastic Four

Heipä hei kaikille!

Saanko esitellä: uusien krealaisten ryhmä numero 4 eli “The Fantastic Four”! (Vaikka olemmekin itse asiassa viisikko.) Saimme kunnian avata tämän vuoden blogikierroksen, ja tässä sitä ollaan, keskellä luovan toimiston arkea.

Homma on alkanut hulinalla ja vauhti on melkoinen – eikä vähiten kurssin opiskelijamäärästä johtuen. Meneillään olevaan KreaINNO-opintojaksohybridiin on yhdistetty yhteensä huimat 60  journalismin, liiketalouden ja tietojenkäsittelyn opiskelijaa, joista on muodostettu sekaryhmiä. Lisäksi teemme yhteistyötä Metropolian eri koulutusalojen opiskelijoiden kanssa. Ideoita siis ainakin piisaa!

Oman Fantastic 4:n osalta alku oli sikäli epäonninen, että luovan toimiston hulina taisi olla liikaa ryhmämme tietotekniselle vahvistukselle, joka pudottautui kalkkiviivoilla pois jollastamme. Onneksi ideavirrassa luoviminen onnistuu myös ilman teknisempiäkin ihmisiä, kuten hienosta kaaviostamme voikin huomata!

Luova kaavio
Ongelmanratkaisun aloitus Lean-menetelmällä

Tuotamme siis Kreassa pari innovointiprojektia oikeille toimeksiantajille. Oma ideointiprosessimme alkoi ongelman määrittelyllä, jonka ympärille koottiin aiheeseen liittyvää problematiikkaa, sidosryhmien vaikutuksia, kilpailijoita ja muuta huomioon otettavaa. Sen jälkeen peilasimme huomioitamme varsinaiseen brainstorming-sessioon, jossa kokosimme Lean-menetelmällä ensin yhdeksän ideaa, joista jokaisen ympärille sitten ideoitiin uusia, ensimmäisiin liittyviä ideoita. Oli kerrassaan hämmästyttävää, kuinka jo näin lyhyessä ajassa ja täysin pöhköistäkin ideoista sitten saatiin kursittua kasaan Se Oikea, joka mielestämme toimi.

Itse toimeksiantomme taitaa toistaiseksi olla salainen, mutta sen verran voimme valottaa, että hauskaa on ollut, ja tehtävä vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Kannattaakin seurata meidän Krealaisten matkaa sekä täällä blogissa että muualla sosiaalisessa mediassa!

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi