Krea-Sometiimi 2016

Krea-Sometiimi 2016

Moi kaikki rakkaat Krean sivustojen seuraajat… 🙂
Uusi kurssi ja uudet naamat, joten pieni esittäytyminen on varmaankin paikallaan.
Uuteen sometiimiin on valikoitunut sopiva sekoitus erilaista maailmankatsomusta, iän tuomaa kokemusta ja nuoruuden intoa. Nyt verkkoviestinnän ihmeellistä taikasauvaa heiluttavat Olli ”Jätkäsaaren sulttaani” Kouvalainen, Karri ”Mad Dog” Linho, Petri ”Alppijääkäri” Partanen, Sara ”Rantapallo” Lempiäinen ja Minna ”Pilkku-Poliisi” Vaittinen.
Tämän valioyksilöistä koostuvan tiimin ensisijaisena tarkoituksena on tarjota lukijoille uusia kokemuksia, ajatuksia ja näkemyksiä Kreasta. Lisäksi kerromme Krean toiminnasta ja sen tulevista ihmeellisistä asioista.

Tehtävämme:
Tehtävämme on jatkaa edellisen sometiimin alulle laittamaa lennokasta Facebook-, Twitter-, Instagram- ja Youtube-kanavien päivittämistä sekä ylläpitoa.

Tavoiteemme:
Tavoitteina on perinteisen sosiaalisen höpinän ja lätinän lisäksi kasvattaa Krean ja muidenkin sivuston seuraajien tietoisuutta luovan toimiston tehtävistä.

Mottomme:
Mottona uudella somedataajien valioryhmällä on: trying is first step towards failure (Homer.J.Simpson). Yritämme siis parhaamme, mutta emme todellakaan lupaa mitään!

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi