Luova tarinaniskijä on tulevaisuuden tekijä

Luova tarinaniskijä on tulevaisuuden tekijä

Mainonnan ja yritysviestinnän tradenomi Suvi Ahtinen on yrittäjä ja copywriter, joka on erikoistunut kaupallisiin teksteihin ja sosiaalisen median sisällöntuotantoon.

Asiakas ensin

Luovan alan freelancerina Suvi tarjoaa joustavaa ja räätälöityä palvelua, jota yritysten on helppo käyttää. ”Vastaan aina nopeasti yhteydenottoihin ja alan neuvotella vaihtoehtoja yhteistyölle”, Suvi kertoo.

Suvi kokee vahvuudekseen sen, että osaa kuunnella asiakasta sekä asettua kulloisenkin kohderyhmän asemaan. Yritysten haaste on osata kertoa asiakkaita kiinnostavia tarinoita ymmärrettävällä kielellä. ”Kun tarina on kirjoitettu asiakkaan tarpeet ja näkökulmat huomioiden, sisällöistä tulee samaistuttavia”, sanoo Suvi.

Tradenomikoulutus Haaga-Heliassa antoi paljon tietoa yritystoiminnasta, mikä auttaa Suvia ymmärtämään asiakkaan liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti.

Intohimoinen tarinankertoja

Kirjoittaminen on ollut aina Suvin intohimo. Hän kirjoitti jo lapsena laatikoittain tarinoita. Ja kun ihminen rakastaa työtään, se näkyy myös tuloksissa.

Copywriterina Suvi haluaa luoda laadukasta sisältöä, joka erottuu. Tulevaisuudessa korkealaatuisten tarinoiden merkitys vain nousee, sillä kuluttajalle suunnatun sisällön määrä on räjähdysmäisessä kasvussa.

Suvi on nyt toiminut vuoden verran yrittäjänä ja ehtinyt jo tuottaa luovaa sisältöä monipuolisesti eri alojen yrityksille. Hän kokee olevansa unelmiensa ammatissa. Haaveena Suvilla on kasvattaa yritystään ja palkata työntekijöitäkin.

Tarinat, blogitekstit, artikkelit, tuotekuvaukset sekä esittelysivut kotisivuille ja someen pitävät siis kirjoittamista rakastavan luovan työn tekijän kiireisenä myös jatkossa.

Miksi yrityksen kannattaa ostaa sisältöpalveluita Suvilta?

  1. Suvi on monipuolinen sisällöntuottaja, jonka kirjoitustyyli mukautuu yrityksen kuin yrityksen tarpeisiin.
  2. Yhteistyö sujuu joustavasti nopeallakin aikataululla.
  3. Suvin vahva liiketoimintaosaaminen takaa sen, että sisällöt tukevat yrityksen kaikkea toimintaa.

 Luova toimisto Krean ständi ”Luova työ tarvitsee tekijät” Haaga-Helian Tulevaisuusfoorumissa Pasilan Tapahtumatorilla 15.3. Tervetuloa tutustumaan luovan alan tekijöihin ja palveluihin!

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi