Taiturimainen somevelho Zaki Azedani

Taiturimainen somevelho Zaki Azedani

Torstaina 3.3. häämöttävä Krea Oscars -gaala herättää krealaisissa jännityksensekaista ahdistusta. Luova toimisto sai kuitenkin hetkeksi sulkea Photoshopit ja InDesignit ja lopettaa brainstormauksen, kun sisään asteli sometaituri Zaki Azedani.

Kuka Zaki?

Zaki on yrittäjä, kirjailija, some-markkinoinnin taitaja, luova sisällöntuottaja ja mikä parasta: Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän alumni. Viime syksynä Zaki perusti sosiaalisen median asiantuntijapalveluita tarjoavan yrityksen Zakisomen ja kirjoitti esikoisteoksena Pikaopas some-markkinointiin. Vasta kolmisen vuotta sitten valmistunut Zaki hehkuu itseluottamusta ja ammattitaitoa! Meistä krealaisista jokainen haaveilee paikasta luovalla alalla. Pyysimme Zakia paljastamaan salaisuutensa alalla selviytymiseen.

zaki2

Zakin neuvot Krealle

Zaki jakoi meille neuvonsa, miten porskuttaa luovalla alalla.

  1. Verkostoidu ja rakenna tiimi

Verkostoituminen on tosi tärkeää: tuntemalla oikeat ihmiset pystyt laajentamaan asiakaskuntaasi ja saat parhaat tekijät omiin projekteihisi. Kaikkea ei ole mielekästä tehdä itse. Verkoston avulla voi keskittyä niihin juttuihin, joissa on oikeasti hyvä.

  1. Ole rohkea – mitä enemmän tekee, sitä enemmän oppii

Rohkeus ottaa vastaan haasteita kantaa hedelmää, sillä joskus parhaat jutut syntyvät sattumien tuloksena. Kannattaa lähteä mukaan uusiin juttuihin!

  1. Fokus – valitse kanavat ja ota ne haltuun

Zakisome ylläpitää aktiivisesti vain kahta some-kanavaa: Facebookia ja Twitteriä. Fokusointi on tärkeää, sillä harvan yrityksen resurssit riittävät laadukkaaseen sisällöntuotantoon monessa eri kanavassa. Valintaa tehdessä pitää huomioida, missä asiakkaat liikkuvat.

Kiitos Zaki! Voit uskoa, että tästä on meille apua. Krea Oscars hoituu taatusti!

Tämän jälkeen Kreaa vaivaa vain yksi kysymys: Quo vadis Hannes?

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi