Lennokas polku markkinointiin

Lennokas polku markkinointiin

Luova toimisto Krean alumni Hanna Venäläinen teki työharjoittelun finanssialalla, ALM Partnersin markkinoinnissa. Hannalla on työkokemusta myös ilmailualalta, joten urapolulle on mahtunut monenlaisia käänteitä.

Viestintää ja markkinointia oppii tekemällä

Työharjoittelussa ALM Partnersilla Hanna pääsi tekemään monipuolisesti markkinoinnin, IT:n ja HR:n tehtäviä. Hän oli muun muassa luomassa uusia nettisivuja sekä osallistui yrityksen sidosryhmille suunnatun Ajankohtaispäivän järjestämiseen.

Ennen Haaga-Heliaan tuloaan Hanna työskenteli ilmailualalla noin kahdeksan vuoden ajan. Työn epäsäännöllisyyden takia Hanna halusi vaihtaa alaa ja koki Haaga-Helian luonnollisena vaihtoehtona sen monipuolisen opintotarjonnan ansiosta. Suuntautumisopintovaiheessa Hannan tie vei Kreaan, joka toimikin mainiona ponnahduslautana markkinointiuralle.

Hannan mielestä Krea antoi hyvät eväät työelämään, sillä työskentely oli erittäin käytännönläheistä. Erityisesti WordPressin ja taitto-ohjelmien tuntemuksesta on ollut hyötyä. Työharjoittelussa Hanna huomasi törmäävänsä jatkuvasti Kreassa vastaan tulleisiin asioihin. Vaikkei vuosi Kreassa tehnytkään vielä guruksi, on sieltä saatu pohja tukenut hyvin oppimista työelämässä.

Iloa luovasta työstä ja vinkit tuleville osaajille

Erityisesti Hanna on nauttinut markkinointityön luovasta puolesta, kuten nettisivujen suunnittelusta, tapahtumasuunnittelusta sekä graafisen sisällön tuottamisesta.

Hanna suunnittelee vielä jatkavansa opintoja viestinnän maisteriohjelmassa. Hänen pyrkimyksenään on tehdä tulevaisuudessakin työtä, josta hän todella nauttii.

 

Tuleville ja nykyisille krealaisille Hanna antaa seuraavat neuvot:

1. Tee mahdollisimman paljon projekteja, niin saat kattavan portfolion!

2. Osallistu verkostoitumistapahtumiin ja vapaaehtoistöihin.

3. Tee nettisivu omasta portfoliostasi; sen avulla on mahdollista erottua työnhaussa.

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi