Frendinä Krea-alumni Mikko Salonen

Frendinä Krea-alumni Mikko Salonen

Nimi: Mikko Salonen

Ammatti: Markkinointikoordinaattori, Sininen Härkä

Haaga Helia: Mainonta ja yritysviestintä, valmistunut 2016

 

Mikäs on Sininen Härkä?

Sininen Härkä on online-markkinointiin erikoistunut mainostoimisto, jossa työskentelen toimiston perustajan Nico Härkösen kanssa.

Mitäs duunaat?                

Toteutamme asiakkaillemme laadukkaita nettisivuja ja verkkokauppoja. Palveluihimme kuuluvat myös kattavat online-markkinoinnin palvelut, kuten sivuston hakukoneoptimointi, hakukonemainonta, sivuston analytiikkapalvelut ja konversio-optimointi. Lisäksi teen graafista suunnittelua ja sosiaalisen median markkinointia.

Mitäs osaat?

Opin paljon työharjoittelussa ja kesätöissä, mutta eniten olen oppinut nykyisessä työssäni. Osaan toteuttaa mageita nettisivuja, jotka ovat myynnillisesti ja teknisesti hyvin toteutettuja.

Mites päädyit duuniis?

Työskentely mainostoimistossa on aina kiinnostanut minua. Luovan kirjoittamisen kurssilla opettaja ilmoitti avoimesta työpaikasta Sinisessä Härässä. Lähetin hakemuksen tehtävään, soitin perään ja pääsin töihin.

Duunimestan fiilikset      

Työpaikalla rento meininki ja olen tykännyt kovasti! Monipuolisia työtehtäviä, joita en välttämättä pääsisi tekemään isossa firmassa.

Susta piti tulla…              

5-vuotiaana toimittaja ja 15-vuotiaana rock-tähti. Luova työskentely on aina ollut mielessä, joten unelma osui kuitenkin aika lailla maaliin.

Diipeimmät duuniskillsit

Olen huono kuuntelemaan pomoa, mutta se on hyvä taito, koska en ehtisi tekemään omia hommiani, jos aina kuuntelisin joka asian. Huono puoli tässä on toki se, että välillä muutamat tärkeät asiat menevät ohi.

Rajattoman budjetin proggis

Unelma olisi iso lanseeraus jonkin bändin uudelle albumille tai kiertueelle. Vielä parempi, jos kyseessä olisi oma bändi.

HC-elämänviisaus           

Uskalla kokeilla ja epäonnistua!

Loppuuks koskaan luovuus kesken?

Kiireessä usein loppuu, mutta hyvä kiire on sitä, että saa asioita tehdyksi.

Ennen ja nyt

En ennen uskonut, että joku voi saada kymmeniä sähköpostia päivässä, mutta nyt omassa inboxissani on taas monia lukemattomia viestejä jo odottamassa.

Fun fact

Tein ensimmäiset nettisivuni Krealle!

 

oma-kuva

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi