”Epäluovakin” voi hyvin tehdä mainontaa!

”Epäluovakin” voi hyvin tehdä mainontaa!

Aina takaisin Haaga-Heliaan

Aurinkoinen Anni Muukkonen saapuu haastatteluun Pasilan tapahtumatorille. eMBA-ohjelman opiskelijoille luennoimaan tullut Anni on valmistunut alun perin mainonnan ja yritysviestinnän tradenomiksi.

Perustutkinnon jälkeen Anni on suorittanut vielä YAMK-tutkinnon sekä opettajaopinnot Haaga-Heliassa. Anni tuntee meillä olonsa kotoisaksi: ”Jotenkin aina päädyn tänne. Astun noista ovista sisään kerta toisensa jälkeen.”

Mainosala kiinnosti jo nuorena

Anni näki nuorena sukulaistensa työskentelevän projektipäälliköinä mainosalalla ja tiesi, että siinä olisi myös hänen tulevaisuutensa.

Anni valitsi mainonnan ja yritysviestinnän opinnot hetkeäkään epäröimättä, vaikkei ole koskaan pitänyt itseään erityisen luovana ihmisenä: ”Koen, että olen vahvimmillani projektien vetovastuussa ja operatiivisessa työskentelyssä.”

Kädet savessa on mun juttuni

Anni on päässyt mittavan uransa aikana näkemään mobiili- ja digimarkkinoinnin huiman kehityksen. Hän on ollut mukana mobiilimarkkinoinnin ensiaskeleissa: ”Nokia-kännykkä oli varsinkin Afrikan ja Aasian maissa monille ensikosketus webbiin ja klikkiprosenttimme olivat huimia.”

Huippukohdaksi urallaan Anni kokee alkuvaiheet Nokiassa, jolloin sai tehdä kädet savessa. Anni nauttii, kun pääsee itse tekemään asioita: ”Jos näen nettisivulla kirjoitusvirheen tai vääränlaisen kuvan, en todellakaan soita kenellekään, että käy korjaamassa. Samalla vaivalla voin itse logata sisään ja korjata sen.”

_DSC4084

Annin kolme vinkkiä alalle pyrkiville:

  1. Verkostoidu

Ihan sama mihin suuntaan, kunhan teet sitä.

  1. Mieti 4 kertaa, ennen kuin sanot ei

Pyri aina ensin aina sanomaan Kyllä. Heittäytyminen hulluihinkin tilanteisiin voi tuottaa lopulta vaikka mitä.

  1. Hanki harrastus, joka ei liity töihin

“Oma intohimoni on meripelastustyö Espoon Meripelastajat Ry:ssä.

Kiitos Anni energisoivasta haastattelusta!

Jaa artikkeli:

Krea

Krea on Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden luova toimisto. Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia

Luova toimisto Krean brändikäsikirja

Krea.fi-saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

info@krea.fi